Podklady pro práci Přípravného týmu Cesty obnovy (PTCO)

13.04.2016 17:20

Pro členy PTCO (dříve TSO) ze sborů přihlášených do Cesty obnovy, jsou k dispozici skripta "CESTA OBNOVY - Příručka Přípravného týmu Cesty obnovy", v nichž najdete mnoho užitečných informací, včetně přehledu služby týmu a podrobného popisu jeho jednotlivých funkcí. Dálším pomocníkem pro vaši službu je (níže vložené) video ze semináře pro členy PTCO s Johnem Wenrichem, který proběhl v rámci pražské konference Cesty obnovy v pátek 19. 2. 2016 na Černém Mostě. Doporučujeme všem členům TSO, kteří se tohoto semináře neúčastnili, aby se s obsahem videozáznamu seznámili.

Skripta a přihlašovací údaje pro shlédnutí videa vám poskytne váš Průvodce Cestou obnovy (tj. pracovník celocírkevního Odboru Cesty obnovy, který má na starosti pomoc vašemu sboru).

 

 

Pro sledování videa klikněte na šipku uprostřed, pak na ikonu YouTube vpravo dole a přihlaste se na stránce YouTube, která se vám otevře v nové záložce (vpravo nahoře modrá ikona "Přihlásit se". Přihlášení probíhá přes Google, po zadání přihlašovacích údajů se ocitnete znovu na stránce YouTube.) Video pak můžete sledovat přímo na ní nebo (dokud se neodhlásíte) také zde na stránkách CO.